jag vet, jag har inte bloggat på länge..

hej, jag vet jag är lite tråkig och inte bloggar. men det börjar blir så himla tråkigt.. men i alla fall va hos mormor idag, imon är det heldag på konfan, hoppas det blir kul i alla fall:p


/ Desse ♥

Sjuk!

Hej, sjuk idag.. så jävla förkyld och hes. men ja efter nässpray fixa det sig mycket bra, och hoppas på det bästa till imorgon. Fadde har äntligen skickat bilderna från i lördags..
En sak till är att igår fick jag köra pappas nya båt, coolt!
Skratta så gott det går åt dessa fina bilder ♥

            
    
   
   /Desse♥


Fadomo & LisaMarie

Hejj, igår hängde Lisan och Fadde med mej hem och kolla på film. Vi såg först nån med pizza namn ja inte kan stava till, sen en till som va lite tråkig sen en till som ja inte kan namnet på hahah.
I alla fall så åkte Lisan hem sen men Fadde stanna över natten. I alla fall detta är kul!:
Vi satt och titta på idol,
så blev jag bara tröttare och tröttare, så jag tänkte att jag bara kunde vila ögonen lite, sen kändes de som att jag bara hade blinkat för där stod Fadde och drog av mej filten. Så vi gick in på mitt rum och då hade hon tatt fram madrass och täcke och bäddat både hennes och min säng, hur länge sov jag?!!

/Desse



Jobbig vecka

Orkar inte skriva. Tar fram lite bilder från veckan.






Nu sitter jag här och pratar i telefon med Fadde.. alltid lika kul ♥


Hugs♥

Tacksägelsedagen

Hej, ja imorse va det ju gudtjänt kl 11 så jag och mamma stack dit i regnet. Det var massor med folk och när det väl var igång började det bli ganska tråkigt.. det var en kör som sjöng med, där min lillasyster var med bland annat.
Sen gick jag hem och tittade på Pirates of the caribbean. Även när man kan alla repliker är den fortfarande världs bäst!♥

Slänger fram några bilder!






Hugs♥

varm choklad och en pocket-bok

I morse fick jag duscha i badkaret för duschen där nere är sönder, men i alla fall så hängde jag med pappa till biltema och handla färg och allt han skulle ha, sen in på hans jobb och jag fick varm choklad♥
När jag kom hem låg jag på soffan och läste lite, men jag somna och hade det så skönt.. jag tror man blir mätt av att sova, för det blev jag i alla fall..
Skulle egentligen va med Lisan lite men vi hann inte.  Vi ses ju imorgon på gudstjänsten haha.

Hugs♥

Gymnasiemässa

Tjaa, idag va det gymnasiemässa på Yllan. Det var riktigt intressant men tjockt med folk. Jag fick gratis massage med vilket var jätetskönt! Jag och Lisan tog blodprov med, det gjorde inte ont men jag hatar när det blöder på mej. I alla fall, jag tror att dom kollade blodsockret eller så, men hon sa att jag fick bra.. Jag fick 6,6.
I alla fall nu sitter jag här och googlar lite.

P.S  jag vill jättegärna bli fotograf men det verkar vara så svårt så jag tror jag ska gå ekonomi så får jag säkert ett bra jobb så smånigom. Florist kanske?

Hugs♥


en knasig helg och en tråkig måndag

I helgen var det som sagt filmkväll med Fia, Lollo, Ida och Lisan och jag såklart.. Lollo hade godis och det vräkte jag i mej! vi såg på House Of Wax först, den var läskig men ändå ganska bra.. Paris Hilton dog!
Sen såg vi Marly och jag och där grät alla utom Fia och Ida. Sen såg vi en till men jag tror inte ni vill se hur jag stavar den så fel. jaja, det var i alla fall jättekul.
Sen när dom åkt hem var jag pigg som en ... hmm.. groda? Men Lisan bara somnade så ja... där låg jag och furmulerade medans det blåste som fan!

Idag har skolan varit lite seg och jag är sämst på höjdhopp!  Men sen kom jag hem med ett svullet öra och somnade!


Hugs♥

Tondöva!

Alla måste va tondöva om man inte rösta på Jon, hur kunde han åka ut?!
Jaja, idag har jag sovit så sött och ikväll ska man till Lisan på filmkväll med Louise, Fia, Ida och Lisan! det blir nog kul.. Men tanke på att Lollo har köpt 1 kg godis!






Hugs♥


Galen dag i Lisans hus

Heej, var med min lilla galna bebis Lisan idag. ÄNLIGEN köpte jag en daim-glass! Det har inte funnits i affären på jättelänge. Det var godast någonsin!
Sen när vi kom hem tog Lisan på sig en halsduk och tröja som tillsammans blev en nunna dräkt hahah.
Vi gjorde rökelser(såna som indianer gör).

Haft en superkul dag Lisan!


Lisan immitera Ryan Sheckler!
Fick massa autografer av "Ryan" !



Hugs♥

RSS 2.0