the girl in the mirror

Skolan var helt okej idag men ändå inte. På gympan hade vi spökboll. Det var kul i början men killarna skjuter så jävla hårt! (ursäkta mitt ordval). Vi hade i alla fall bara roliga lektioner idag. Förutom att jag fick städa på bilden..

Nu sitter jag och chattar och har jättetråkigt. Men det var skönt att sova ut efter skolan hihi..
Nej nu ska jag nog slänga mej i dushen!

(onödigt inlägg men ändå) Kramar!!


Vatt med Tess

Tja, kom precis hem från Tess. Det var riktigt kul att va med henne det var ju jättelänge sen vi va ensamma. Men i alla fall vi satt och snacka och va lite vid datan.. det var egentligen meningen att vi skulle plugga spanskan men det var ett ord vi inte fatta så vi sket i allt.. Istället gjorde vi kaffe och tittade på Världarnas krig. Vi hann se en bra bit innan min pappa kom och hämtade mej..
Tack för en kul dag Tess<3


Igår glömde jag att blogga men jag var i alla fall med Lisan och det var skojsigt..Vi kollade på Män som hatar kvinnor och den var skitbra! Sen larva vi oss som vanligt och gjorde dagen kul tills hon skulle hem..

Senare på kvällen pkte jag till farmor & farfar och käkade en massa vaniljbullar, såna men socker på.. Jättegott!

TACK FÖR HELGEN!!<3




Daisy´s

Godmorgon. Vaknade av en dröm om att jag sålde lotter i hela Skåne!! Det var läskkigt. Men jag vet var drömmer kommer ifrån.. Igår åkte jag med Lisan och hennes familj till Daisy´s. Vi va jättehungriga när vi kom dit så efter en stund beställde vi mat. Jag beställde Fish n Chips (stavning?). Det var jättegott. Sen plötsligt kom det jättemycket folk!(ja, det var ju bilträff) så jag, Lisan och Cina sålde lotter! Det var inte tråkigt men inte heller så jätte kul. Sen tog vi en kaffe(den satt fint) haha. Cina börja tjata på oss.. 5 minuter senare hade vi en glass i handen..  Sen kom Lisans kompis Martin och va med oss. Han var jättesnäll.
När vi hade sålt lotter till nästan alla där så gick vi och träffade "Någon" som Lisan så gärna ville träffa.. Sen gick vi därifrån för dom börja va med andra. Mer kommer jag inte på just nu men det var jättekul och GOTT!


Efter skolan igår åkte jag med mamma och Sanna till stan. Vi gick till Specsavers och kollade min syn.. Jag var närsynt och hade brytningar på vänster öga så jag fick köpa glasögon. Skit dyrt va det...
Dom kommer om 2 veckor...

Nu ska jag gå och duscha sen ska jag va med Lisan!<3

Slänger fram några sköna bilder från igår :P
 
Kramar!!!!
Lisan och CC!

CC och hennes jättelånga hår!

Min goooooda mat!

Lakrispuck är alltid lika gott!


Gulliga små 6:or

Heej, idag i skolan var det lugnt men ändå lite stressigt.. På hemkunskapen glömde jag boken och Ulf verkade lite sur..
Sen när sen andra gruppen av klassen var klara i köket var det vår tur, och vi skulle hacka lök! Gissa om det sved i ögonen och det var säkert folk som grät i smyg hihi.. Jag jobbade med Lisan och hon fick ta ansvar mohaha.
På bussen hem fick Lisan en muffins i nacken haha. Det var lite kul men det tyckte inte hon, det blev ett litet matkrig men jag slapp undan att få något på mej..
När man tänker efter är dom nya 6:orna jättesmå och dom flesta är riktigt söta!

Nu sitter jag och har prcis tatt en skän lur och snabbat igenom matteläxan. Och nu ska jag in i duschen!
Hejdååå!!!


P.S  Om du läser detta Lisans mamma så får jag hoppas att det går bra om jag följer med till Daisy´s på fredag för det säger Lisan! :)<3


Sölvesborg

Hej, i helgen var jag i Tredenborg och ja var där med familjen(utom Becka) och ett par släkingar. Det var trevligt och sånt, vi gick runt lite i Sölvesborg och titta i affärer, om vanligt hade jag inte pengar så det blev bara en glass till mej.
Sen åkte vi hem och åt mat sen på kalas! Matilda har fyllt 13 och det firades med kakor och en smarrig tårta med vit choklad!

Idag var det en jättejobbig gympa vilket bevisade att jag måste förbättra min kondition så jag kan orka med! Fick en urdålig tid på springandet och jag hatar det!!
I alla fall sen på slöjden fick vi välja sy eller trä, sy valde jag och det är lugnt och skönt!
Nu ska jag snart göra en massa jobbig läxa! TRÅKIGT!

Kramar


Dag med Lisan

Hej, nu har Lisan precis åkt hem. Det var ju lite tråkigt för vi hade himla kul! Vi gick ju först i skolan vilket var jättetråkigt.. Vi har massa krav på allt! 8:an är verkligen jättetuff!! I alla fall tog vi bussen hem och nästan direkt gick vi ut och besökte Halos grav<3
Sen hade vi massa kul på mitt rum b.l.a gjorde jag en video om att vara gravid och Lisan en om att vara tönt och gilla hundar. Lisan fick även gå runt i hela mitt hus och säga "hubb" i varje rum.. hahaha lite knäppa är vi allt.. Sen gjorde vi SO läxa vilket gick rätt bra..
Hade mer kul sen sluta dagen på att vi gjorde stekta äpplen:)  Dom blev ganske bra men kladdigt!

Nu ska lilla jag sova, annars orkar jag inte upp imorgon!
NattiNatti








Läxor..

Kom hem från skolan för en stund sen.. Gissa om det var skönt?! Jag menar, vi har redan fått 2 läxor! Det är inte så mycket men det är sjukt jobbigt att återhämta sej från sommarlovet.. Idag hade vi hemkunskap eller ja mest teori.. ska typ börja laga mat om någon vecka :)
Skolan är inte jättetråkig ännu så det är ju skönt. Det är ganska intressant att börja massa nya saker som t.ex betyg! Man vill ju veta var man ligger även om det kanske inte är kul att jobba stenhårt..
Nu ska jag göra blåbärs smothie MUUMS!!!

Kram!


8C!

Heej, då har man precis klätt några skolbörcker. Skönt att ha det gjort. Skolan började ju idag vilket inte är det roligaste jag vet, men nu ska jag satsa på betygen och kanske komma in på nåt riktigt bra senare ;)

Vaknade 10 i 6! Ingen aning om varför men då asa jag mej upp och gjorde mej klar.. Vid kvart över 7 stod jag och mina grannar och snackade om mina jeans undertiden vi väntade på bussen. På bussen till skolan var det trevligt att sitta på min vanlga plats bredvid Lisan i det uppvärmda sätet vi alltid sitter i.
I skolan fick vi ny lärare i SO, alla mina lärare är ju gravida (i alla fall 3 av dom). Det var skönt att träffa alla men ändå inte alla, ganska störig klass fortfarnade.. Ingen har typ förändrats.. Men i alla fall gjorde vi några lekar med 8C, D och B.
Det var inte så kul men min klass vann ju!!
 
Nej nu ska ja ta mej en lur framför Tv:n!

Hejdå!


R.I.P Halo<3

Halo, världens bästa hund kom till himlen idag..
På vägen dit forsa tårarna ner för kinderna..
Framme satt vi och krama om henne hårt..
Till sist stanna hjärtat och tårarna spruta ut..
På vägen hem satt jag och höll min lillasysters hand och grät..


R.I.P Halo världens snällaste hund, min första och enda hund..
Vila i frid <3                                                                                                                                  :'(


it's not easy to let go..

Hejhej. Har jättetråkigt! Har bara legat och degat i soffan och sovit hela dan! Nu börjar ju skolan snart och när det är så lite tid kvar och så dåligt väder har man ingen stans att ta vägen och inget att göra.. Är helt nere med tanke på vad som ska ske imorgon...

Tack Lisan för att du finns där för mej och ställer upp. Älskar dej massvis<333
 

kram


Sista dagen Lisan..

Hej, nu åkte Lisan precis hem...Den sista dagen vi va innan skolan börjar för hon ska tydligen va med Ellie imorgon! :'(

Men vi hade i alla fall kul, vi kastade boll på alla möjliga vis, satt vid datan och åt en massa glass! Det var kul.. Vi posade med lite konstiga kläder med och lekte töntar.
Men sen kom den stunden då hon lämna mej:'(

Nu ska jag se på TV.. ENSAM!  :'(

Stan!

Hej. kom precis hem från stan med Lisan. Jag köpte en mascara, en bh, toffsar, skor och leggins!
Det var synd att det regnade HELA tiden! Så dom skorna jag hade på mej blev jätteblöta, så när vi åt på mc bytte jag till dom nya.. Vi hade kul och shoppade massor, när pappa skulle hämta oss vid rece såg vi en person(inga  namn) som tydligen inte vågade träffa oss och var snabb som fan därifrån!
I alla fall nu sitter jag och äter nudlar och väntar på att Lisan ska komma:)

KramKram!!<3

Tjejkväll och sova hos Lisan.

Heej,  kom precis hem från Lisan efter en rolig kväll med henne, när vi kom hem från Faddes typ tjejkväll  så satt vi och skrattade och snackade till natten, sen somna vi men vaknade lite igen och snackade men snabbt somna vi som bebisar..  På morgonen hade Lisan sovit längre än mej helt otroligt!!:O  
Vi käkade en mumsig frukost sen upp på rummet igen och kaste kattleksak på varandra hahah. Sen plötsligt var det mat/lunch, spagetti och köttfärssås, gott gott.. Sen var vi uppe och hade en massa kul kan inte skriva allt vi gjorde men det var trevligt... Snabbt som ögat var klockan kvart i 6 och vi satt fortfarande i pyjamas!!
Var tvungen att åka hem sen.. Men imorgon ska vi till stan och shoppa lite :)
Jag ska köpa pennskrin... eller var det kläder..*STRESS*   *STRESS*   ... Åh neeej nu blir jag nervös!!!!!!! :'(

I alla fall på tjejkvällen hade Fadde bakat god kladdkaka som vi hade vit chokladsås på MUMS! Det var trevligt att träffa alla tjejerna men synd att alla inte var särskilt sociala :(

ÄLSKAR ER TJEJER!!<33


Stan med mamma.

Hejhej, kom precis hem från stan. Var där med mamma och köpte present till min kusin, men passade också på att handla lite till mej. Jag köpte tröja och örhängen från hm, jeans från BikBok och andra örhängen från Accent, jag ÄLSKAR örhängen!! I alla fall efter det åkte jag hem och nu håller ja på att packa, ska sova hos Lisan inatt. Men först ska Fadde ha typ filmkväll så dit ska vi först. Jag och Lisan ska nog ta bussen till Ellie sen från henne till stan.. Så det ska bli kul att träfffa tjejrna! Har typ inte gjort det i sommar alls! :/

Fick en praktisk plånbok av mamma med idag! Skit cool är den! haha nästan i alla fall..

Ha det fint!! Slänger upp lite bilder på fin fina örhängen ja köpte!


Kings Of Leon

Morsning korsning! Har precis käkat frukost, d.v.s äggmackor som jag stod och stekte till alla.. smaskigt!
Nu sitter jag och lyssnar på Kings Of Leon- Sex on fire, jättebra! Väntar även på sms-svar från en viss LisaMarie Elofsson som inte verkar ha tid eller sover.. Hade tänkt va med henne.. Men men..
Igår kväll såg jag nån film på 6:an med Becka, den var jättebra faktiskt. Men Becka tvinga mej att gå och värma bullar till henne.. Men annars var det en trevlig syster-kväll!
Nu ropar duschen att det är min tur!

Kram<3


Beckis och stan.

Hej, idag hängde ja med Becka och hennes kille för att först lämna honom på hans jobb sen till stan och besöka läkaren(Becka alltså)..
Jag fick sitta och vänta på henne i timmavis!! När hon väl kom hade hon ärende i stan så vi gick åkte till centrum.. Efter det köpte vi varsin milkshake, hon en liten och jag den största såklart!, blev mer hungrig och köpte en cheesehamburgare.. det var ju hon som bjöd.
Sen gick vi till optikern och kollade Beckas syn.. haha hon ska ha glasögon!! hahaha..
Det var dagens nytt..

Ses!

Härlig sömn!

Goooodmorgon!!! Vaknade för en stund sen och somnade om lite, men  nu är jag uppe, det var jätteskönt att sova ut efter att ha  haft så kul med Lisan.
Idag vet jag inte vad jag ska göra men jag är ganska baksugen så får se vad som händer...
Ska nog steka mej ett par äggmackor till frukost, eller bara köra den vanliga men ändå ovanliga remoulad-mackan... jättegott..
Igår märkte jag att jag hade jätteont i vänster öga där det verkar sitta en jätteliten blåtira..det gör ont idag med :(
Apropå att ha ont så gjorde de lite ont när Lisan rev mej över halsen igår, det var inte meningen förståss men jag fick ett sår i alla fall.. Kan kalla det för minne för en dag eller två..<3

Magen börjar låta och det är dags för....FRUKOST!!!

kramkram


Roliiiig dag med Lisan!<3

Heej, imorse fick jag gå och möta Lisan så det gjorde jag då.. hon ringde och frågade var jag tog vägen så vi skrek högt för att höra om vi va nära varran, det verkade som det så när vi lagt på gömde jag mej bakom ett träd och väntade, när hon kom hade hon en cykel som hon gick och ledde(stavning?) så jag blev lite irriterad över att hon inte cyklade istället.. i alla fall så såg hon mej till slut när jag stack fram huvudet och då blev hon skiträdd! haha, på väg hem till mej låtsades jag va sur, vilket funkade såklart så jag fick som jag ville.

När vi kom hem satt vi på mitt rum och gjorde miner och skrämdes hihi, sen åt vi två piggelin var gott gott.
Vi lockade även varandras hår vilket blev väldigt kort på mej men ändå lite gulligt, Lisans hår la sej direkt så jag fick locka om det, jättejobbigt.. Sen gick vi ner på Beckas rum med varsett glas iste och skulle se film när hon ändå inte är hemma, men TV:n var för kompliceras för våra söta små hjärnor, så vi fick hitta på lite annat...

Vi hade lite kul med mobilerna och sprang konstigt efter min syrra med..
När vi väl var ute gick vi till baksidan av mitt hus där det är en åker så vi sprang och satt på hö/halm bollar!! väldigt skojsigt.. Ja vi gjorde en massa saker jag inte kommer på nu.. Men vi hade jättekul (tycker jag). Så det får i göra om kanske på fredag?!  Här får ni massa bilder!!!!!!!

Pusshaj!!!!<33



SOM NI SER HAR VI ALDRIG VARIT RIKTIGT KLOKA! OCH OM VI ÄNDRAR PÅ DET BLIR LIVET TRÅKIGT!!!! ÄLSKAR DEJ LISAN<3<3<3<3

Lisan idag.

Godmorgon, hade en jättekonsitg dröm inatt.. en jobbig morgon med, ett kontigt djur som surrade runt hela tiden! tillslut fick den en fet smäll av flygsmällan och låg pladask död på golvet mohahha..

Har precis kämpat mej ur duschen, det var jätteskönt och klockan 1 ska Lisan komma, blir säkert kul om Beckas kompis kommer så vi har nåt snyggt att använda ögonen till! hihi.

Föresten, jag vill så hemskt gärna ta hål i brosket, ja sa det till pappa igår.. svaret blev såklart nej, men mamma tror jag att jag får av så om jag tjatar lite till kommer jag få! eller bara använda mej av mina fejkade tårar.. funkar alltid!<3

hej svejs!


Trötthet..

Tjapp, färgade Beckas hår precis, hon blev nöjd, jag blev nöjd, HELA världen blev nöjd!, nej men det blev bra..Imorgon ska jag va med Lisan hihi, det blir säkert trevligt :D
Nu måste jag ta en dusch innan jag somnar!! Imon kommer Beckas snygga kompis igen och då måste ja vara ren och fin hehe...

Kram kram!!!!!!!

 Tur man är snabb med kameran!! (som jag)


Seg dag..

Tja, igår kväll var jag med Lisan till 11.. hoppas inte jag är störig för hennes föräldrar och sånt, men jag och Lisan hade i alla fall kul.. Igår kväll hade Becka en kompis här och han var snygg och självklart skämde jag ut mej och fick honom att skratta åt mej...
Inatt var det jättevarmt så jag har lagt en madras i datarummet, här är det svalt och skönt.. Åkte till solhaga med mamma efter en kvav morgon framför TV:n .. Var ute efter två höga krukar och fina blommor, men jag ville inte slösa på mina pengar så det blev några söta(men inte för små) krukor och två gulliga blommor i stället. Det funkar det med.. Sen när jag kom hem somna jag vid TV:n lite och för en stund sen gjorde jag bearnässås (stavning?).. nu är det dags för mat. Äntligen!!

kram kram

Stranden!

Hejhej, idag var´jag på stranden med familjen, ja hann inte packa upp innan jag sprang ner till vattnet.. det var inte varmt först men vågorna var jättestora så man kände ändå inte om man frös.. vi skulle möta min farbror(pelle), faster(cia) och min kusin(matilda) där med, efter en liten stund kom Matilda springande ut i vattnet så dom hade anlänt!
Vi badade och badade och badade hela tiden! Sen kom min andra farbror(stefan) och faster(lisa) dit med.. så dom tog också ett dopp efter att Stefan tatt tämpen på vattnet hahah Badkruka.. Vi fikade lite och åt, sen ner i vattnet igen.. när pappa skulle bada hade han sin hatt på sej och dök med den och sånt ´haha lite konstig... senare när bara jag och Matilda va i vattnet kom han ut igen och fråga om vi hade sett hans hatt haha klaant! nu ska ja spela sims 3!

kramkram!


Kalas Kalas!!

Heej, nu har alla gäster åkt hem och nu har jag tid att titta igenom presenterna! Det var riktigt trevligt!, men jag har inte särskilt mycket att säga just nu.. men imon ska jag till stranden med my family tror ja.. får ju passa på när de är fint ute!
Slänger in en bild på min outfit och nu ska ja sova!!!

Natti natti!<33


Mina tårtor!

Tjapp, nu är alla tre tårtor klara och de va inte särkilt jobbigt bara kladdigt, själv är jag rätt nöjd och har inte fått klagomål av mamma och pappa..än.. I alla fall så börja tiden dra ihop sej och det är dags att göra vid mej nu.
 
puss o kram!

Kakor ja bakat!Konstiga kakor ja bakat!Missbildade kakor ja bakat!Vanliga kakor ja bakat!Jag bakade tre tårtor med helt SJÄLV!!! :PMums hallon och blåbär!:POch den sista av min tre tårtor som jag hoppas att gästerna kommer gilla! JAG ÄLSKAR ATT BAKA!<33

Bak till kalas!

Hej, vaknade av att Halo skulle ut som vanligt, så jág gick upp och tittade på tecknat och sånt.. Sen efter frukosten bakade jag Sirapsbröd!, ännu en kaksort till kalaset senare idag. Har nu bakat klart alla kakor! Om en stund ska ja baka tårtor med blåbär och hallon på! Muums! Idag är det dags att få massa presenter av nära och kära :P
Blev ett kort inlägg just nu men lägger bilder från firandet av MIN födelse (och Beckas) senare, nu har jag stor lust att jämna ut brännan i solen!

 Ser inte så gott ut..

 Men degen däremot var jättegod och som ni känner mej gick degen snabbt åt!

Stranden!

Tjapp!, idag var jag med Lisan och Ellie på stranden. Det var skit kul! Fast jag var ensam om att inte hoppa från bryggan.. Varmt i vattnet var det med och solen stekte så jag brände mej på vaderna inte så skönt, jag solade i för sej nästan bara ryggen så det är inte så konstigt.. Vi träffade lite galet folk och fjortisar som blängde ner på oss. Lisan har fått en ny kompis! (en liten kille som tog henne på foten) haha, och Ellie besökte mest toan. Kissig av allt saltvatten kanske.. Vi träffa Lollo, Sofia, Malin och Matte där med, det var ju trevligt dom minutrarna..I alla fall får man ju hoppas att man blir brun nån gång denna sommaren! Men det är snyggt att va blek som en fis med förståss :P
Nu ska jag vänta på att Lisan ska komma till mig :D <33
AAAAAJ! Jag märkte just att jag är bränd på hela baksidan! Det gör jätteont att sitta här! Ska gå och ta After Sun på mej nu!


Kram





Göttar mej i solen!

Tja, nu har ja tatt några dopp i poolen och stekt mej i solen! Riktigt skönt, men jag kommer säkert inte bli särskilt brun. I alla fall ringde min kusin innan och grattde mej..imorgon blir det förhoppningsvis stranden med tjejerna, nu har jag lite lust att gå ut mer men här är lite knasiga bilder;)

Sötaste änglen!<33

Min dag!

Godmorgon, vaknade vid 8 av att Halo ville gå ut.. När jag väl försökte somna om senare såg jag 3 hoppspindlar i mitt rum! Jag hade ihjäl åtminsotne två av dom sen vågade jag inte sova där mer och tog över pappas plats när han väl jobbar.. Sov nån halvtimme sen vid 9 skulle Becka jobba och då börja jag lyssna när mamma och Sanna fixade med min frukost och presenter! Sen kom dom in och sjöng och sånt, riktigt mysigt att fylla 14!, Men nu när jag väl är uppe är det väl lika bra att göra lite nytta..Med andra ord sätta på TV-n!

KramKram

Lisan och stan.

Heej, skaffa ny blogg.. Behövde börja på en ny, hoppas nu att ja kommer skriva nästan varje dag haha..
Dagens händelser va väl framförallt att ja först åkte till Lisan när hon arbetat klart och väntade på hennes pappa, vid typ halv 3 in till stan. Vi fick typ gå själva en stund så vi svängde en runda i några äffäre, inne på BikBok rapa ja skit högt så vi va därifrån snabbt som ögat.. haha, sen satt vi på mc och ja käka lite paaj! medan Lisan bara knapra på en tråkig cheesehamburgare..hihi. Vi satt och vänta de på Ellie i typ 3 kvart!!,sen kom hon med sin underbara solbränna på halva kroppen!! hahaha. Sen hängde vi med Mo typ och luffsade runt på stan.. När vi tog bussen hem till Ellie och precis skulle gå in  kom hennes pappa körande precis bakom oss så vi blev skit rädda!.. Efter det åkte ja hem och åt och gick till Lisan med en piggelin i handen såklarrt, hemma hos Lisan satt vi vid datan och fixade min blogg och snacka telefon..jättetrevligt, diggade självklart till Michael Jackson<33

Ses

 

RSS 2.0