orientering

Tja, orienterade idag.. Det var sjukt jobbigt och tråkigt och det värsta va att cykla hem! köndes som 20 mil! Lisan lekte på cykeln och trilla haha.
När jag äntligen kom hem låg jag och sov. Sen provade jag att ligga på spikmatta ett tag. Det gjorde ganska ont i början men sen blev det varmt och skönt.
Pappa va i Göteborg och hämtade en båt, sån med tak på. Den var riktigt cool. Vattenskidor hängde med så det blir mitt nästa projekt att testa på!







Hugs♥

Ingen är som mig och Lisan tillsammans

Nu åkte Lisan hem från en underbart rolig dag med mig. Vi gick t.ex och köpte glass och kollade på kyrkogården. Vi träffade Ida och jag sjöng min kända låt från min singel: D som i Desse!
Den är poppis nu ni vet.. Lisan blev jätteirriterad på mej för jag hela tiden sa: Take me awaaaay..

D: Take me awaay...
L: DEEEEEEESSSSEEEEEE!!!!!!!AAAAAHHH!
D: Jaha...

Det tog Väldigt lång tid att komma hem för Lisan ville inte tramsa... Men sen har vi bara haft kul och pluggat till  onödigt bildprov!

Hugs♥

Host, host.

Hej, jag har varit sjuk och inte hunnit blogg..
Ni som såg idol igår måste ju hålla med om att Calle ska gå vidare! Ringde och röstade på honom några gånger och hoppas att det hjälpte med. Såg en kul film igår på 9:an om krig och sånt. Men det var bara början som va bra tills dom slog en tjockis med tvålar inrullade i handduk. Det var jättesorgligt..

Nu har jag en jättejobbig rethosta! Jag har hostat hela natten och är nu jättetrött!


Hugs♥

allt från müsli till piercingar

hej, idag vakna jag hemma hos Lisan av musik och skrik på hög volym.. Vi gick upp och åt müsli vilket var mycket gott och sedan åkte vi till stan. 
När vi kom dit skildes vi åt från Helena, Cina och Amanda. Jag och Lisan gick lite till Candy Plock sen till Jasmin för att ta mitt hål i brosket. Det gjore ont i början sen släppte de helt!
Vi gick lite rundor i stan, träffade några och köpte varsin ring innan vi gick till Wass där Lisan pierca sej i snibben.. Tror det heter det. Det såg ut att göra ont men det blev jättefint.


  
Mitt♥                                  ♥                 Lisans♥



Hugs♥


Lisan och örhängen!!

Heeej!!  Lisan, gästbloggar hos Desse!

Igår kom jag hem till Desse för att sova över. Vi gjorde örhängen och hon gjorde några JÄTTE fina till mig som liknade papaya frukter! Hon gjorde också några till hon själv:



 




Detta är dom örhängena hon gjorde till mig:




Coola va?? Jag gjorde några egna men jag ska lägga in dom på min blogg om jag har tid, jag ska nog mobilblogga lite senare också!!

Ha det bra kramar Lisan♥ 




Jag älskar te-kakor

Hej, idag i skolan åkte 6:orna på läger och det var lugnt och fridsamt..vänta! va säger ja?! det var galet!!! alla sprang runt och Johanna blev mobbad(på skoj) av Elin,Siri,Lisan och mej. kastade runt med hennes grejer och sånt.. Sen kom Sarre och Theo springande. Theo vira in hennes huvud med toapapper.. haha lite taskigt men kul:P

Slänger fram bilder från gårdagen och idag som just du kan skratta åt ↓

Lisans underbara fläskläpp Fint porträtt av Johanna

Jag tycker det är Jättelikt.. Tycker du inte?



Hugs♥


Konfa-träff :)

Heej, kom precis hem från konfan, det var kul och ja ska bla va me på söndags gudstjänsten och sjunga..Lite pinsamt men det ska gå.

Hugs♥

R.I.P



Hugs♥

Lite ego-bilder funkar alltid


Man kan ha tråkigt ibland.. Precis som jag har just nu!



Hugs♥

chips!

Lisans mamma svarade hastigt -Hej Desse!    jag satte nästan chipsen i halsen så rädd jag blev. Men ja nu snackar jag med Lisan:D


Hugs♥


Protest!

Varför har vi ett så svårt SO-prov? jag gillar det inte och det gör mej orolig...

 ↔   




Hugs♥

Hur får man pengar lätt?

Jag måste låna pengar men av vem? Det känns fel att låna av mormor, och mamma vågar jag inte fråga om mer. Vad kan man göra för att tjäna pengar nu på direkten?! Snälla hjälp!!!
Jag måste ha pengar nu!!

Hugs♥

Sluta gå på folk!

Hej!
ALLA SOM SLÅSS HATAR JAG JUST NU!
Sluta slåss! Varför gå på en liten kille på det viset? Jag blir så arg!!





Hugs♥


My little baby

Var med självaste Lisan idag, vi hade lite brottning och jag bet henne lite på halsen.. hon hade såna söta söndagsstrumpor och satt och lindade in ett bord med bandage haha.
Vi hade mer kul såklart! Vi kom in på ämnet om voodoo-dockor med.
Sen när Becka skulle hämta mej kom hon med en cykel och jag hade ingen jacka! dum man kan va. I alla fall tänkte jag inte på de så hon börja skjussa mej men det var en omväg genom mölle rundan först! onödigt. Direkt när vi hade börjat börja de regna en massa! jag hade glasögonen på mej så jag såg inget och när vi kom hem till slut var jag genom blöt överallt så kläderna och skolböckerna hängdes på tork. Sen poppa jag popcorn och hade en värmekudde och låg och myste.


Hugs ♥


Fest

Hade fest igår med tjejerna. Det var skojsigt med en massa presenter:P Och allt annat förstås. Eve och Fadde hängde med mej hem och Eve var envis som fan så vi gjorde två tårtor. Min var bäst den jag gjorde. Sen gjorde vi chokladbollar och brownies eller vad det heter. Det blev i alla fall gott. Sen när alla kom åt vi en massa sen gick vi ut och gick i köpinge och träffa några killar och söte Max!
Efter festen sov Fadde hos mej, hon kunde inte komma hem. Hon vakna jättetidigt och gick ner till TV:n men min syrra.. När jag vakna var hon inte där så jag gick runt och letade och sånt.. haha.
Idag måste jag plugga....

Hugs!


G l a s ö g o n o r m !

Tja, mina glasögon låg fint på min säng när jag kom hem idag. Tog på dom och allt blev som nytt. Jag kan se mönstren på stolar och sånt som jag inte kunde innan. Känns skönt, men ska nog bara använda dom på lektioner. Dom är ju inte dom finaste precis..Men det ska bli kul att se allas min imorgon:D
Idag i skolan hade vi ett svenska test. Det var jättesvårt! Vi har haft jättemycket läxor denna veckan, så jag har inte hunnit vara vid datan alls! Så jobbigt. I alla fall hoppas jag att det blir kul imorgon! Tjejerna kommer på besök.

Kramar

Gudstjänst och Lisan?

Idag vakna jag vid 10 och fick stressa om jag skulle hinna till gudstjänsten. När jag väl kom dit kom Lisan nästan samtidigt, så vi gick in och satte oss i kyrkan. Jag hade lovat att vänta på Emma men det hade jag glömt så där stod hon och vänta. Hon smsa att vi skulle ut och hämta henne men hon kom stormande in sen.
Det var ett dop i kyrkan och mina grannar var faddrar till barnet som döptes. Det var ganska intressant att se men det var en massa barn som skrek hela tiden. Vi sjöng och sånt sen gick jag och Lisan hem till mej och hade kul. Eller ja direkt när vi kom hem åkte vi med mamma och handlade.. Vi fick varsin liten låda med physalis som är så himla gott så det åt vi upp snabbt när vi kom hem.
Vi hade en massa annat roligt för oss också förtås. 
Vi beställde familje pizza innan och det var smaskens!

Nu ska jag packa gympa kläderna och sova!

Natti natti


Morgongalen!

Morsning korsning! Vaknade vid 7 helt otroligt olikt mej. Läste några sidor i boken sen upp till TV:en. Efter lite morgon-gympa(gå upp från trappan till frukostbordet) började jag öva på alla engelska-verb. Men det blev jättetråkigt så nu sitter jag här och tråkar. Jag kan ju passa på att berätta om gårdagen:)

Efter den tråkiga men roliga skolan titta jag på TV och åt mat. Sen åkte jag och mamma till maxi och jag shoppade sånt hårbortagningsmedel till benen. Det tog slut direkt när jag kom hem!! jag tror jag använde för mycket.. Aldrig mer sånt! På maxi var det en liten fågel som flög runt därinne. Hoppas den hittade någon mat!
Ikväll ska vi grilla med några gäster.. Men vad ska jag hitta på nu?? Lisan har nog inte tid att va så jag ska nog ringa en signal tiill kusinen och se vad hon har för sej.

Kram!!


Konfirmation!

Hej, somna igår så jag kunde inte skriva, men i alla fall igår när bussen anlände vid köpinge kyrka, gick jag, Lisan, Emma, Filippa och Ida hem till mej och alla sprang på toa utom jag. Jag glömde det helt enkelt. Sen gick vi till församlingshemmet och träffade alla som va med i konfa-gruppen. Dom flesta har jag gått i samma klass med men det var en ny tjej med.. Det var jättekul faktist och våra ledare var jättesnälla. Ibland har jag svårt att vara tyst.. T.ex som igår.. Jag ställde alla frågor som poppade upp i huvudet tills vi fick fika!
 
Dagen var riktigt kul i alla fall.  + att föräldrarna kom dit och pratade och skrattade så högt att vi inte hördes mer! haha.

IDAG// Skolan var jättedryg och gympan ville man bara dö av. Det var någon staffet som var jättejobbig. Men med den turen jag sällan har vann faktist mitt lag!

Pusshaj!


vatt med Tess

Hej, kom hem från Tess för en stund sen. Vi plugade spanska men det var inte så länge för min pappa kom efter bara en timme typ.. i alla fall så måste vi ta det på telefon såå jag får ringa henne så får vi göra läxan så..
Idag i skolan hade jag sån jävla huvudverk! det var säkert tack vare Mattias som ger oss så mycket läxa varje SO- lektion! jag blir så trött på de!
Man hinner inte med nån läxa här hemma! jag har massor att göra och imorgon ska jag börja med konfirmationen! hur ska jag hinna med allt!
Nej nu ska jag plugga som vanligt.....

Hejdå!


RSS 2.0